Om Tillit & Hjärta

Mitt namn är Annelie Kristell och jag är utbildad Djurkommunikatör. Min utbildning har jag gått hos Ulrika Nyqvist (Distanssamtal och Försvunna djur), och Sabine Gartner på Soul & Heart Journey School (Djurkommunikation steg I och steg II)

Jag bor med min man på en liten gård i de blekingska skogarna. Familjen består även av en hund och en katt, ett gäng glada ankor och 3 hästar. Alla med sina egna personligheter och syn på livet.

Jag har alltid haft en stor kärlek till djur, och har i hela mitt liv strävat efter att göra livet så bra som möjligt för djuren omkring mig.

Detta ledde till att jag gick två kurser i Autentisk Hästkommunikation hos Lina Zacha, för att få en naturligare relation med mina hästar.

Under en av övningarna skulle man öppna upp sitt hjärta mot djuret. Jag tänkte fokuserat på min ena häst, samtidigt som jag försökte tänka med hjärtat. Rätt som det är hör jag en klar och tydlig röst som glatt säger: ”-Här är jag!”

Förvånad och lite överrumplad avslutade jag övningen direkt! Men det satte igång mina tankar om djurkommunikation, och efter två år av utbildning, massor av övning och hundratals samtal med olika sorters djur är jag äntligen här!

Namnet på mitt företag  – Tillit och Hjärta – har jag valt då det är vad djurkommunikation handlar om för mig. Att känna tillit till informationen man får, och att tänka med hjärtat!

Annelie Krsitell med sin hund
PRISLISTA
KONTAKT