Prislista

Alla priser är inkl. moms.

Försvunna Djur

300kr / samtal | Betala med Swish eller Faktura. (faktureringskostnad 29 kr tillkommer)

Det viktigaste i ett samtal med ett försvunnet djur är att få så mycket information som möjligt om var det kan befinna sig. Hur omgivningarna ser ut och om det finns några speciella landmärken som ägaren kan känna igen. Det kan också vara så att djuret är trött och rädd och att man behöver lägga en stund på att peppa och stärka djuret så att det orkar fortsätta. För att kommunicera med ett försvunnet djur behövs en bild på djuret, där båda ögonen syns. Det går bra med både närbild, eller helkroppsbild. Jag behöver veta var djuret försvunnit (hemifrån eller från en för djuret okänd plats) och hur länge det varit borta. Jag behöver också veta djurets namn och ålder.

Samtal med försvunna djur har förtur och genomförs så snart som möjligt.

KONTAKT ANGÅENDE SAMTAL FÖRSVUNNA DJUR
Distanssamtal

400kr / samtal | Betala med Swish eller Faktura. (faktureringskostnad 29 kr tillkommer)

När man kommunicerar med ett djur på distans fungerar det lite som ett mobilsamtal. Man behöver veta vem man ska etablera kontakt med, men istället för mobilnummer så använder man sig av ett fotografi av djuret. Det är viktigt att djuret är ensamt på bilden, och att man tydligt kan se båda ögonen. Det spelar ingen roll om det är en närbild eller en helkroppsbild.

Jag börjar varje samtal med att djuret får berätta fritt om saker det tycker är viktigt för stunden. Sedan finns utrymme för dig som ägare att ställa frågor kring saker som du undrar över.

Den enda informationen jag vill ha innan kommunikationen är djurets namn och ålder, samt de frågor du vill att jag ställer under samtalet.

KONTAKT ANGÅENDE DISTANSSAMTAL
Hembesök

600kr / samtal + 25kr/mil | Betala med Swish eller Faktura. (faktureringskostnad 29 kr tillkommer)

När jag kommer hem till er för konsultation så är upplägget ett lite annat än vid distanssamtal. Du som ägare är med under hela samtalet. Med jämna mellanrum ber jag djuret vänta och informerar dig om vad djuret har förmedlat. Det finns då möjlighet för dig att ställa följdfrågor eller svara på djurets undringar. Jag fungerar som en tolk mellan dig och ditt djur.

Jag utgår ifrån Mörrum.

KONTAKT ANGÅENDE HEMBESÖK
Föreläsningar

Jag håller även föreläsningar efter förfrågan.

KONTAKTA MIG